Affiliates
gratis forum


Exploring {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Exploring {Open}

Bericht van Cuan op zo apr 26, 2015 5:59 pm

Zonder een geluid te maken bewoog het prachtige hert zich voort. Boven zich hoorde hij vogels fluiten waarna hij met zijn oren draaide. Waren er vijanden in de buurt? Neen, de waren er niet bemerkte hij al snel. Hij liep nog een stuk door en boog toen zijn kop om wat gras te gaan eten. Zijn oren draaiden alert op gevaar rond terwijl hij op het gras kauwde. Het bleef rustig en de vogels bleven doorgaan met fluiten. Gerustgesteld door de vogels at hij door totdat hij geen honger meer had. Achter hem bevond zich een boom waarin de uilen woonden, de wijze dieren die alleen in de nacht actief waren en de muizen vingen. Toch was het nog altijd zo dat hij zich wat alleen voelde, er waren helemaal geen andere herten in de buurt, waar waren ze met zijn allen? Hij zuchtte en liep verder tussen de bomen door. Hopelij kwam hij vandaag nog een ander hert tegen dat hem vertellen kon waar iedereen bleef.


Laatst aangepast door Cuan op zo apr 26, 2015 9:45 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
★★★★★
Posts :
38

Age :
22

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Exploring {Open}

Bericht van Chez op zo apr 26, 2015 9:29 pm

Met statige passen liep het grote hert door zijn territorium. Hij was van plan om wat border controles te doen, om te kijken of die Southern Herd zich nog wel aan hun eigen kant bevond. Het gebeurde vaker dat zij grenzen overtraden, en hij snoof over deze gedachte. Ze zouden is de regels uit hun kop moeten leren. Chez richtte zijn kop in de lucht en snoof aan de lucht, waarbij hij tegelijkertijd met zijn oren bewoog en hij nam zijn omgeving op, op zoek naar vijanden of andere vreemde dingen. Al snel had hij door dat hij zelf al vrij dichtbij de grens was, maar niet dichtbij de grens van de Southern Herd, maar de grens van het niemandsland. Hier was het vrij baan, al beviel het Chez helemaal niks. Nee, hij wilde dit gebied het liefste voor zichzelf, maar dat zou niet zonder geweld gaan. Toen hij het hert van de andere Herd zag staan werd hij echter niet goed. "Wat heeft dit te betekenen?" Zei hij, al wist hij natuurlijk wel dat dit gebied niet van hem óf de ander was. Cuan, die hij kende omdat ze beide leaders waren, overtreedt geen regels. Jammer genoeg.

___________________


avatar
★★★★★
Posts :
70

Age :
17

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Exploring {Open}

Bericht van Cuan op zo apr 26, 2015 9:55 pm

Hij had nog altijd rustig een pluk gras in zijn bek toen de vieze geur van de Northern Herd naar hem toe dreef. Hij trok kort zijn lip op en keek zoekend rond maar lang hoefde de prachtig rode stag niet te wachten. Voor hem verscheen Chez die eiste dat hij uitleg gaf over waarom hij hier was. Hij draaide zijn oren naar voren en lachte kort. "Wat denk je zelf ?" sprak rustig. "Dit stuk land behoort noch jou, nog mij toe. We hebben beide het recht hier te vertoeven en dus doe ik dat ook." sprak hij droog en nam nog een hap gras. Wat deze Northern Herd stag hier ook kwam doen het was vast niet zonder reden. Zijn ogen hielden het hert voor hem in de gaten terwijl hij rustig verder at. "En jij?" sprak hij toen op een wat killere toon.

___________________


avatar
★★★★★
Posts :
38

Age :
22

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Exploring {Open}

Bericht van Chez op zo apr 26, 2015 10:16 pm

"Wat denk je zelf ?" God, wat haatte hij deze rund. Wat dacht hij wel niet met zijn arrogante gelach? "Dit stuk land behoort noch jou, nog mij toe. We hebben beide het recht hier te vertoeven en dus doe ik dat ook." Met knarsende tanden knikte Chez een heel, heel klein knikje. Toen het hert verder at begon het de Stag toch echt erg te irriteren, kon de ander niet eens een normaal gesprek beginnen? "En jij?" Met een scheve, niet gemeende grijns keek hij Cuan aan. "De grenzen controleren op indringers zoals jij," antwoordde hij waarna hij dreigend zijn kop - en zo ook zijn gewei - naar voren duwde en met zijn poten over de grond schraapte.

___________________


avatar
★★★★★
Posts :
70

Age :
17

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Exploring {Open}

Bericht van Cuan op zo apr 26, 2015 10:31 pm

Het stond hem allerminst aan dat Chez hier nu zo voor hem stond. Opschepperij en imponeergedrag werkte misschien voor vrouwtjes maar niet op hem. Hij had al vaak gedacht dat de herten in het noorden bevroren hersencellen bezaten en dit bewees het nog maar weer eens een keer. De opmerking die de Stag maakte schoot hem ongelooflijk in het verkeerde keelgat maar hij bleef kalm op zijn pluk gras kauwen. Toen hij de pluk eenmaal had doorgeslikt keek hij de Stag kalm aan. "Dit is niet jouw terrein" herhaalde hij nogmaals. "Ik mag hopen dat ik niet tegen dovemansoren spreek" zei hij waarna hij een lach liet horen. Het dreigende gedrag hield hij nauwlettend in het oog, een onverwachtse beweging zou hij direct tackelen en dit stuk hertenbiefstuk zou wensen dat het nooit geboren was.

___________________


avatar
★★★★★
Posts :
38

Age :
22

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Exploring {Open}

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum