Affiliates
gratis forum


Plot Herd Life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Plot Herd Life

Bericht van Chez op do apr 30, 2015 9:24 amHet vuur laaide op, en met angstige ogen keken de kinderen naar hun houten deur die het niet lang meer ging houden. De moeder huilde zachtjes in de armen van de vader, die op zijn beurt weer hun oudste kind over het hoofd streek. Een harde knal volgde en binnen een paar secondes was de kamer gevuld door vuur en rook.
Een heel land, genaamd Alueen, dat opgegaan is in rook, het is een verloren zaak om hem op te knappen en iedereen weet het. De overlevenden trekken weg uit hun verwoeste thuis, naar buurlanden of zelfs naar een heel ander continent. Niemand komt hier nog, want men zegt dat er een vloek op het land ligt.
Nu, vele jaren later, is de natuur hier teruggekeerd en leven er dieren, van klein tot groot. Maar de meeste dieren die hier leven zijn toch de herten. Als je goed kijkt, lijken er wel twee groepen te zijn. Twee Herds.
Een paar eeuwen later besluit de mens dat er geen vloek op het land ligt, en ze willen het terug. Er wordt overal druk overlegd of dit wel kan gebeuren, door alle dieren die in het bos leven en de bijzondere planten die hier groeien. Het besluit wordt genomen; het land blijft zo, er wordt niets aan gedaan en de natuur mag het houden. Maar niet iedereen luistert hiernaar. Nee, er zijn jagers die illegaal op de dieren jagen, en een bedreiging vormen voor deze natuur.

Welkom op Herd Life.
Chez.
Thank you Sarah!

___________________


avatar
★★★★★
Posts :
70

Age :
17

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum